See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Toyota ATF WS, 1L

2-5 Päeva Toyota ATF WS, 1L

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €18.99
  • Maksudeta: €15.56
Toyota ATF WS
Algne Toyota ATF WS käigukastiõli on toodetud spetsiaalselt uusima põlvkonna Toyota ja Lexuse autodele, kuhu on paigaldatud Aisin automaatkäigukastid. Laialdaselt kasutatud alates 2000. aastate keskpaigast.
Toyota WS-i kasutatakse CVT-õlina paljudes Toyota ja Lexuse hübriidides, näiteks Prius.
Toyota ATF WS käigukastiõlil on pikk kasutusiga, mõnikord tõlgendatakse seda eluaegsena. Kuid nagu iga naftatoode, vedelik oksüdeerub, mis suurendab selle viskoossust ja selle tulemusena kütusekulu. Oksüdeeritud vedelik ei talu kõrge temperatuuriga ladestumist. Toyota ATF WS-i saab vahetada ka siis, kui karbil pole sarve, mida tavaliselt tõlgendatakse kui “madala hooldusega” automaatkäigukasti.
Nimi Toyota WS tähistab World Standardi, s.o. Maailma standardne automaatkäigukasti vedelik. Automaatkäigukastide ülemaailmne trend on vähendada töövedeliku viskoossust, mis vähendab sisehõõrdumisest tulenevaid kadusid ja viib sõiduki kütusekulu vähenemiseni. Sellega seoses on Toyota ATF WS viskoossus madalam kui Toyota eelmiste klasside vedelikel ja töötingimustes on see umbes 6 cSt (1 cSt on vee viskoossus).
Toyota ATF WS automaatkäigukasti õli vastab Toyota ATF WS spetsifikatsioonile.
08886-81210

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea