See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Mobil Unirex N 3, 390gr

Küsi hinda!!! Mobil Unirex N 3, 390gr

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €0.00
  • Maksudeta: €0.00
Mobil Unirex N 3
Unirex N 2 NLGI nr 2 klassis ja eelistatav enamikul juhtudel manustamiseks käsitsi pakkimise või rasvapüstoliga. UNIREX N 3 on NLGI nr 3 klass, mida sageli kasutatakse spetsiaalsete rakenduste jaoks, nagu suletud elueaga elektrimootori laagrid, vertikaalselt paigaldatud laagrid ja suurema kiirusega rakendused. UNIREX N määrdeid ei kavatseta kasutada ekstreemsetes rõhu tingimustes, kus on vaja täiendavaid keevisõli omadusi.
UNIREX N 2 vastab määrdeõli DIN 51825 - K2N-20L ja ISO L-XBDHA 2 nõuetele.
UNIREX N 3 vastab määrdeõli DIN 51825-K3N-20L ja ISO L-XBDHA 3 nõuetele.
Unirex N-rullidel on suurepärane kõrge ja madalatemperatuuriline jõudlus, vastupidavus veele ja korrosioonile ning pikk kasutusiga paljude kandvate rakenduste puhul.
Rakendused:
Tänu oma suurepärasele oksüdatsiooni stabiilsusele ja kõrgete temperatuuride pehmenemisvõimele võib UNIREX N määrdeid kasutada paljudes rakendustes, nagu ahju konveieri laagrid, kuivatus-rull-laagrid, pöörlevad auruliitmikud, ahju-laagrid, induktiivne ventilaatori laagrid, ja suure kiirgusega kuumusega kõrvuti asuvad seadmed, nagu ahjud, leotamiseks küvetid jne.
UNIREX N 2 on NLGI nr 2 klass ja see on enamikel juhtudel eelistatud käsitsi pakkimise või rasvapüstoli abil. UNIREX N 2 on soovitatav elektrimootorite määrimiseks. See sobib NEMA (riiklike elektritootjate ühendus) isolatsiooniklasside A, B ja F mootoritega.
UNIREX N 3 on klassi NLGI nr 3 ja seda kasutatakse spetsiaalsete rakenduste jaoks, nagu pitseeritud eluiga laagrid, vertikaalselt paigaldatud laagrid ja suurema kiirusega laagrid.
Enamik UNIREX N-i kasutusviise hõlmab manuaalseid rakendusmeetodeid. Kuigi UNIREX N 2 sobib kasutamiseks automaatsetes tsentraliseeritud süsteemides, ei pruugi nende süsteemide teenindavad seadmed UNIREX N pikaealisuse omadusi tavaliselt eeldada, kuna automaatsete süsteemide üheks funktsiooniks on määrdeaine täiustamine suhteliselt lühikeste ajavahemike tagant. UNIREX N 3 ei tohiks sellistes süsteemides kasutada.
Sõltumata rasva oksüdatsiooni stabiilsusest, mõjutab temperatuuri tõus oksüdeerumise kiirust ja termilist halvenemist. Järelikult on kõrgematel temperatuuridel vaja rohkem sööta. UNIREX N-määrde jaoks on soovitatav, et määrimisintervallid ei ületaks ühe nädala jooksul pidevat teenindust 175 ° C juures. Kuna temperatuurid on 190 ° C, tuleb toitepuhastusintervallid toimuda iga päev või iga nihe. Niivõrdlusintervallid erinevad loomulikult teenuse tüübi poolest ning peaksid põhinema peamiselt mootori tootja soovitustel.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea