See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Eni Grease MU EP 2, 400gr

2-5 Päeva Eni Grease MU EP 2, 400gr

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €5.68
  • Maksudeta: €4.66
Eni Grease MU EP 2
on spetsiaalsed kollakaspruunid, kergelt kiulised, sileda tekstureeritud liitiumibaasi sisaldavad EP (Extreme Pressure) lisandid. Erinevad klassid erinevad ainult järjepidevusest.
OMADUSED 
EP (Extreme Pressure) lisandid tagavad, et Eni Grease MU EP 2 määrded moodustavad kindlalt kleepuva määrdeõli, mis takistab nihkeid isegi raskete pulsatsioonkoormuste korral, takistades seega määrdunud pindade metall-metalli kokkupuudet. Eni Grease MU EP 2 tüüpiline väärtus Timkeni katses on 45 £.
Eni Grease MU EP 2 määrde mitmeotstarbeline omadus hõlbustab määrimiskavade planeerimist ja vähendab varude hulka.
Nende hea füüsikaline ja keemiline stabiilsus tagab, et need määrded jäävad muutumatuks ka pärast pikaajalist kokkupuudet kõrgete mehaaniliste koormuste ja termiliste pingetega, samas kui nende suurepärane oksüdatsioonikindlus takistab nende ladustamisel ja kasutamisel halvenemist.
Nende suur languspunkt võimaldab tooteid kasutada laias temperatuurivahemikus. Eni Grease MU EP 2 läbib järgmised toimivuskatsed: FAG FE 9 (DIN 51821-02) ja SKF R2F 120 ° C juures.
Nad tagavad efektiivse roostekaitse isegi kõige õrnemate metallide puhul ja on väga vastupidavad metallpindadele, mis on vastupidavad nihkumisele vibratsioonide abil.
Eni Grease MU EP 2 määrded on veekindlad ja neid saab kasutada niisketes tingimustes ja kokkupuutes veega, samal ajal kui hea pumbajaotus hõlbustab väljastamist ka madalatel temperatuuridel.
TAOTLUSED
Eni Grease MU EP 2 sobib kasutamiseks kõigil juhtudel, kui tingimused nõuavad määrdeainet EP (Extreme Pressure) omadustega. Näiteks tavalised laagrid, tugevalt koormatud palli- ja rull-laagrid isegi kõrgemal temperatuuril töötamisel ja kõikide määrimistingimuste korral, kui töötingimused on eriti rasked. Nende võime vastu pidada koormustele laiendab nende kasutusvaldkonda, hõlmates paljusid tehnoloogiavaldkondi.
Google tõlkija

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea