See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Liqui Moly Kühler Reiniger, 300ml

2-5 Päeva Liqui Moly Kühler Reiniger, 300ml

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €8.62
  • Maksudeta: €7.06
Liqui Moly Kuhler Reiniger
Jahutuskontuuride puhastusvahend. Lahustab tõhusalt katlakivi ja õli sisaldavaid lisandeid radiaatorites, torudes ja mootori veepakendis. Puhastusvahend eemaldab need sadestumised ja tagab mootori normaalse temperatuuri ja töökindluse. Kõikide jahutus- ja küttesüsteemide jaoks. Ei sisalda agressiivseid happeid ega leeliseid. Soovitatav iga jahutusvedeliku vahetuse korral.
Sisaldab ensüüme ja pindaktiivseid aineid, mis eemaldavad jahutussüsteemist õlireostuse ja muda. Lisandid hõljuvad ja tühjendatakse süsteemist koos vana jäätumisvastase ainega.
Omadused
- Keemiline katlakivi eemaldamine
- Paksu rasva ja õli eemaldamine
- Reoveesette ja reoveesette hajutamine
- Ei söövita radiaatori materjali
- Ühildub kummi ja plastiga
- Ühildub enamiku jäätumisvastaste vedelikega
- Ei sisalda söövitavaid happeid ega leeliseid
- Neutraliseerib happed
Kuhlerreinigeri kasutamine võimaldab teil kiiresti ja iseseisvalt kõrvaldada saastumise probleemi jahutussüsteemis, säästes teile professionaalsete teenuste kulusid.
Taotlus
Viige puhastamine läbi järgmises järjekorras - lisage puhastusvahendit jahutussüsteemi 300 ml 10 liitri jahutusvedeliku kohta; - käivitage mootor ja soojendage see töötemperatuurini; - laske mootoril töötada tühikäigul 10-30 minutit; - puhastusvahend võib olla jahutussüsteemis kuni 3 tundi, isegi sõidu ajal; - tühjendage süsteem ja loputage seda veega; - valage uus jahutusvedelik. Säilitada positiivsel temperatuuril!
3320

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea