See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

CRC SP-400, 500ml

2-5 Päeva CRC SP-400, 500ml

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €19.87
  • Maksudeta: €16.29
CRC SP-400
Vahajas, kauapüsiv korrosioonikaitsevahend kõikidele metallidele. Tagab pikaajalise (kuni 2.a) korrosioonikaitse nii sise- kui ka välistingimustes (ladustamine, transport). Vastupidav vihmale ja lumele. Tõrjub ja isoleerib vett ning niiskust. Sobib pikaaegselt mittetöötavate seadmete, põllumajandustehnika ning metallpindade konserveerimiseks. Toode vastab spetsifikatsioonile MILC-16173E klass 4.
Kasutusalad: kõikide metallpindade korrosioonikaitse sise- ja välistingimustes. Sobib hästi hooajaliseks konserveerimiseks või konserveerimiseks meretranspordi ajal.
Kasutusjuhend:
Enne kasutamist loksutada. Kanna peale õhukene ühtlane kiht. Kanda kuivale ja puhtale aluspinnale. Kergelt eemaldatav mõne petrooleumipõhise lahustiga. Mitte kasutada pingestatud seadmetel. Kasutuskohal tagada piisav ventilatsioon. Aerosooli pihusti otsiku puhastamiseks keera purk tagurpidi ning vajuta pihustile, kuni tuleb vaid surugaasi. Väga niiskes keskkonnas kasutamisel tuleb pind eelnevalt katta CRC korrosioonikaitseõliga 3-36 niiskuse täielikuks eemaldamiseks.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea