See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

77Lubricants ATF DX VI, 1L

Läbimüüdud 77Lubricants ATF DX VI, 1L

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €11.43
  • Maksudeta: €9.37
77Lubricants ATF DX VI
on kõrgeima jõudlusega pikaajaline automaatkäigukastiga vedelik, mis on välja töötatud spetsiaalselt kõigile 2006. aastal ja ka edaspidi automaatkäigukastiga varustatud General Motorsi sõidukitele.
ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI on valmistatud erakordselt kõrge kvaliteediga põhivedelike ja uusima lisanditehnoloogiaga, et saavutada silmapaistvat oksüdatsiooniresistentsust, parandada hõõrdeomadusi ja optimaalset kulumise kaitset. ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI on silmapaistva termooksüdatiivse stabiilsusega, vältides ebasoovitavate hoiuste moodustumist. Suure viskoossuse indeks tagab piisava määrimise nii kõrge töötemperatuuri kui ka madalate käivitustemperatuuride juures. Paranenud madalatemperatuuriline voolavus aitab hea külmkäigul töötada.
ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI pakub paremat kaitset rooste ja korrosiooni vastu, samas kui suurepärane vahtjuhtimine viib pika kesta ja sujuva nihkega käitumisele.
ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI on soovitatav kõigile General Motorsi sõidukitele alates 2006. aastast ja varustatud Hydramatic-edastustega. General Motorsi sõidukid, millel on kuus kiirust Hydramatic transmissions, mis vajavad DEXRON® VI kvaliteedi vedelikke. ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI ATF DX VI on soovitatav ka automaatkäigukastide jaoks, mis vajavad DEXRON® III (H), DEXRON® III (G), DEXRON®IIE ja DEXRON®IID vedelikke.


Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea

Sildid: 77lubricants