See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Ravenol ATF FZ, 1L

2-5 Päeva Ravenol ATF FZ, 1L

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €24.19
  • Maksudeta: €19.83
Ravenol ATF FZ
on täissünteetiline ATF madala viskoossusega koos spetsiaalsete lisanditega ja inhibeerimisega, mis tagab automaatse edastamise täiusliku funktsiooni.
RAVENOL ATF FZ on Full Synth. Madala viskoossusega ATF (automaatkäigukastiga vedelik), eriti Mazda 6-stroke edastamiseks FW6A-EL ja FW6AX-EL koos SKYACTIV-tehnoloogiaga. See tagab maksimaalse kulumiskaitse igas režiimis.
Rakenduse märkused
RAVENOL ATF FZ on mõeldud kasutamiseks Mazda 6-stroke transmissiooni FW6A-EL ja FW6AX-EL spetsiaalses automaatkäigukastiga koos SKYACTIV-tehnoloogiaga.
Kvaliteedi klassifikatsioonid
Praktika ja testitud koos täitematerjalidega
Mazda ATF FZ, Mazda 0000-FZ-113E-01, Mazda 8300-77-246
Iseloomulik
RAVENOL ATF FZ pakub:
Väga hea määrimisvõime isegi madalatel temperatuuridel talvel
Kõrge ja stabiilse viskoossuse indeks
Väga hea oksüdatsiooni stabiilsus
Kaitse korrosiooni ja vahu moodustamise eest
Hea tasakaalustatud hõõrdetegur
Suur termiline ja oksüdatiivne stabiilsus
Suurepärane jahutusvõime.
Spetsiaalse käiguga spetsiaalne käigukast RAVENOL spetsiaalne ülekandevedelik on spetsiaalsete välja töötatud ja seda ei saa valida tehniliste parameetrite alusel (viskoossus jne). Seetõttu otsustati mitte anda tehnilisi andmeid.
Pane tähele:
RAVENOLi spetsiaalne ülekandevedelik on mõeldud ainult esialgse numbri all, nagu on märgitud tooteteates. Te ei tea õiget ülekandevedelikku, võite küsida oma garaaži või autotootjat originaalvarustuse tüübi ja numbri suhtes või konsulteerida meie nõustajatega. Teie sõiduki VIN-kood (sõiduki identifitseerimisnumber) tuleb täpsustada.
RAVENOLi spetsiaalse ülekandevedeliku väärkasutus võib põhjustada ülekande nihkumise probleemide tõrke, kütusekulu suurenemise, soovimatu libisemise käitumise jms ning põhjustada ülekande rikke.
Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH ei vastuta ülekandetõrke eest RAVENOLi spetsiaalse ülekandevedeliku vale valiku korral.
Google translator

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea