See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Presto Stop Rost-Umwandler, 400ml

2-5 Päeva Presto Stop Rost-Umwandler, 400ml

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €16.28
  • Maksudeta: €13.34
Presto Stop Rost-Umwandler
Roostemuunduri kruntvärv on stabiilne alus värvimisel ja moodustab roostekihiga metallorgaanilise raudraudühendi. Seda kasutatakse roostest mõjutatud pindade kruntimiseks. Lahustikindel. Kuivatamine ei nõua eritingimusi, seda saab katta mis tahes värviga. Lihtne peale kanda.
Peamine oht autodele on korrosioon. See probleem võib mööduda mitte ainult märkimisväärse läbisõiduga autost, vaid ka praktiliselt uuest autost. Selle olukorra vältimiseks saab autoomanik õigeaegselt läbi viia korrosioonivastase töötluse, vastasel juhul peab ta likvideerima ülekasvanud korrosiooni tagajärjed. Kui tunnete end teisel juhul ära, on aeg kasutada tõhusat abinõu. Soovitame Presto roostemuunduri krunti, millel on järgmised eelised:
1.Lihtne peale kanda.
Roostemuunduri elastne struktuur muudab korrosioonitaskute täitmise lihtsaks. Tänu heale nakkuvusele ei purune ega pragune pealekantav kiht.
2.Ei maskeeri, vaid kõrvaldab rooste.
Presto Rust Converteri ainulaadne valem teeb enamat kui lihtsalt varjab korrodeerunud ala. See toode töötab palju tõhusamalt – see aitab eemaldada roostet. Pinnase koostis sisaldab uuenduslikke komponente, mis muudavad rooste homogeenseks metallorgaaniliseks ühendiks, mis takistab selle edasist levikut.
3.Loob ideaalse pinna värvimiseks.
Sellel tööriistal on kahekomponentne struktuur, mis mitte ainult ei muuda roostet, vaid loob ka täiesti tasase pinna. Presto konverteri kasutamine aitab taastada auto kere algse seisukorra ja hoiab ära korrosiooni kordumise. Autole õige värvivaliku korral on töötlemiskohta peaaegu võimatu märgata.
4. Kuivab kiiresti.
Tänu selle tööriista kasutamisele võtavad remonditööd palju vähem aega. Selle koostis tagab kiire kuivamise looduslikes tingimustes, ilma spetsiaalseid seadmeid kasutamata.
5. Vastupidav lahustitele.
Pärast roostemuunduri kruntvärvi pealekandmist saate pinna ohutult rasvatustada, kartmata peale kantud kihti kahjustada. Selle koostis ei reageeri lahustitega ja näitab muljetavaldavat vastupidavust nende agressiivsetele mõjudele.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea