See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Eurol Chain Spray Cross & Off Road, 400ml

2-5 Päeva Eurol Chain Spray Cross & Off Road, 400ml

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €8.49
  • Maksudeta: €6.96
Eurol Chain Spray Cross&Off Road
Suure jõudlusega kett spray rist-ja offroad rakendusi
Eurol Chain Lube Spray Cross & Off Road on kolmeotstarbelise lisanditehnoloogiaga ahelaga spray, mis on spetsiaalselt välja töötatud tolmustes tingimustes töötavatele kettidele. Eurol Chain Lube Spray Cross & Off Roadil on kõrge kaitse kulumise vastu, mis tagab ketirattaste ja kettade pika ja vastupidava kaitse.
Eurol Chain Lube Spray Cross & Off Roadil on suurepärane läbilaskevõime, mis tagab, et ahelas olevad tihvtid, nagu ka hõõrdkarbid, saavad korralikult määrdeaineid, võimaldades hõlpsat ahelat isegi pärast tolmu ja mustuse allutamist.
Selleks, et pakkuda pikema ajaperioodi jooksul Eurol Chain Lube Spray Rist & Off Roadi jõudlust, on spray täiuslikult aheldatud. See võimaldab sprayil püsida paigas, sõltumata ilmast.
Eurol Chain Lube Spray Cross & Off Road pakub keti välisküljele kaitsekatte, samal ajal kui ahela sisepind on määritud läbi hiilgavate lisandite kasutamise. Keti väliskestaga kattekihiga kettspits pakub korrosioonikaitset, hoides ketti roosteta.
Eurol Chain Lube Spray Rist & Väljasõidutee on saadaval 400-ml rasketes aerosoolkestas, mis on hõlpsasti kasutatavad.
Toote kohaletoimetamiseks puhastage ketti, kasutage ketiga õrnalt Eurol Chain Lube Spray Rist & Väljasõiduki kilet ja laske 30 minutit töötada. Eemaldage liigne materjal kuiva lapiga.


Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea