See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Bardahl T&D Oil 80W-90, 1L

2-5 Päeva Bardahl T&D Oil 80W-90, 1L

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €14.33
  • Maksudeta: €11.75
Bardahl T&D Oil 80W-90
Käigukastiõli bardahl T & D Oil 80W-90 manööverdamise ja diferentsiaalide jaoks. Maksimaalne kaitse tänu valemile Polar Plus - Fullerene C60. See võimaldab teil saavutada pehmed ja täpsed käiguvahetused. Soovitatav raskeveokitele ja kommertsveokitele.
Omadused
See sisaldab ainulaadset, patenteeritud valemit Bardahl Polar Plus - Fullerene C60 kolmekordseks kaitseülekandeks: määrdeaine pinnakihi tsoonide polariseeritud molekulid Polar Plus ja Fullerene C60, mis on mehhanismiks lõplikuks kaitseks.
Moodustati Polar Plus määrdekilp, mis molekulaarsel tasandil on metalli meelitatud, luues selle
tahke barjääride kaitse ja mitu korda vähendades hõõrdumist kõikides ülekande osades.
Fullerene C60 molekulid käituvad kui mikrokiud, mis asuvad metallpindade vahel, mõnikord vähendavad hõõrdumist ja kulumist. See loob kõrgtehnilise kaitsekile kõigile ülekande üksikasjadele.
See hoiab püsivat viskoossust kõrgetel temperatuuridel. See soodustab edastamise osade paremat jahutamist. Suurendab korduvalt käigukastid ja diferentsiaalid. Kaitseb kulumist ja korrosiooni, isegi õlireostuse korral.
Ülekandevõimalus bardahl T & D Oil 80W-90 tagab käigukastide ja diferentsiaalide maksimaalse kaitse ning parandab ka käikude sujuvust. Sellel on kõrge vastupidavus oksüdatsioonile ja termilise lagunemisele. Ühildub mis tahes sünkroonijatega ja tihenditega.
 API GL-5 ja GL-4
MT-1
ZF TE-ML 05A-12E-16B-17B-19B-21A
SAE 80W-90
100% sünteetiline
Google translator

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea