See sait kasutab küpsiseid. Saidi sirvimisega jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lisateave

Bardahl Engine Stop Leak, 300ml

2-5 Päeva Bardahl Engine Stop Leak, 300ml

Tasuta postitamine

Üle 40 € ostu puhul on transport Eesti siseselt SmartPOSTi ja Omniva (Eesti Post) postiautomaadiga meie kulul. 

  • €12.48
  • Maksudeta: €10.23
Bardahl Engine Stop Leak
Aja jooksul kipuvad paljudel sõidukitel tekkima mootoriõli lekked. Pikaajaline kokkupuude kõrgete temperatuuridega ja pikad õlivoolud võivad põhjustada tihendite ja tihendite kokkutõmbumist ja nende painduvuse vähenemist. Kui neid lekkeid ei ravita, võivad need laieneda, vähendades õlitaset ja potentsiaalselt kahjustades mootorit.
LAHENDUS
Engine Stop Leak on patenteeritud koostis, mis noorendab tihendeid ja tihendeid, et taastada nõuetekohane toimimine sõiduki töötamise ajal. See lahendus sisaldab spetsiaalseid tihendite paisumis- ja konditsioneerimisaineid, mis pehmendavad ja laiendavad neid komponente õrnalt, et peatada olemasolevad lekked ja vältida tulevaste probleemide tekkimist.
Kõrvaldab mootoriõli lekkeid sõidu ajal
Tingimusi ja taaselustab kõik tüüpi kummi ja sünteetilised tihendid paisub
Aitab vältida tulevasi õlilekkeid ja kulukaid remonditöid
Vähendab leketest tingitud õlikulu
Pikendab sõiduki kasutusiga
Lisage üks pudel Engine Stop Leak mootori karterisse. Ärge täitke üle. Lahus toimib sõiduki sõidu ajal ja parimad tulemused saavutatakse pärast mitmesaja kilomeetri läbimist. Ühe pudeliga saab töödelda kuni 5 liitrit ja see sobib kõikide õlitüüpidega, sealhulgas sünteetiliste õlidega. Hävitage kasutatud või kasutamata jäänud lahus vastavalt kohalikele, riiklikele ja föderaalsetele eeskirjadele.
1107B


Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea